Technisch Bureau voor Brandveiligheid & Duurzaamheid

Maak kennis met ons

Frans Smolders

Als senior van de onderneming heb ik de ervaring, maar kijk graag hoe de jongere generatie de brandveiligheid aanpakt. De regelgeving van de brandveiligheid is een gebied waar ik mijn interesse ligt. Dat moet ook wel als lid van de normcommissie NEN 2535. Op dit moment schrijven we een nieuwe norm die in 2022 zal moeten uitkomen. Vanuit de regelgeving zoek ik graag naar de mogelijkheden. Alles om de veiligheid te vergroten. Alles om bij een ontruiming van een pand iedereen veilig naar buiten te laten gaan. Alles voor de veiligheid.

Pieter Smolders

Hoi, ik ben Pieter. Ik ben 24 lentes jong. Het gezegde gaat alle wegen leiden naar Rome bij mij is het alle wegen leiden naar brandveiligheid. Daardoor kan je wel stellen dat het mijn hobby is om alles aan een brandmeldinstallatie te doen, van oplossingen bedenken voor lastige situaties tot het installeren. Naast het werk met brandmeldinstallaties ben ik ook het gezicht achter de telefoon. Ik ben altijd in voor een praatje dus bel gerust om kennis te maken of met vragen over brandveiligheid.

Rens Smolders

Hoi, ik ben Rens. Ik ben 20 jaren jong. Na mijn opleiding elektrotechniek ben ik me steeds meer gaan focussen op de brandveiligheid. Door mijn ervaring in de elektra kijk ik altijd met een praktisch oog naar de brandmeldinstallatie en kan ik ook voor elk probleem een oplossing maken. Mijn vraag aan u is hoe hangt de brandmeldcentrale er bij u technisch gezien bij?

Shurley Somaroe

Ik zal mezelf nader introduceren; Mijn naam is Shurley Somaroe, 34 jaar, een echte bourgondische Brabander, geboren en getogen in Breda. Het ondernemen begon al tijdens mijn studie IBMS (International Business & Management Studies). Van cateringservice, gastouder tot het uitvoeren van OP taken in de brandveiligheid. Veelzijdigheid en mezelf uitdagen in mijn dagelijks leven is wat mij kenmerkt. Mijn persoonlijke missie is een bijdrage leveren aan de veiligheid van mensen. "The most important resource there is" - De mens is het meest waardevolle op deze wereld. Ik vind het zelf leuk om verbindingen te leggen en om gezamenlijke doelen te definiëren en te behalen.